Εταιρικό προφίλ

Η DOUNAVIS GROUP αποτελείται από τις εταιρείες: Copy e.t.c…, Vacation on Syros – Διακοπές στη Σύρο , ENDLESS BLUE from Syros & DGI-tech. Ιδρύθηκε το 2001 με αντικείμενο την εμπορεία – συντήρηση – επισκευή φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων και εμπόριο αναλωσίμων, με διακριτικό τίτλο Universal Copiers Trade (U.C.T.).

Tο 2004 δημιουργήθηκε η Copy e.t.c…, ένα σύγχρονο ψηφιακό κέντρο εκτύπωσης και γραφικών τεχνών. Η Copy e.t.c…, μέσα σε αυτά τα χρόνια, έχει εξελίξει τις υπηρεσίες της και καλύπτει όλο το φάσμα των εκτυπώσεων. Τον Νοέμβριο του 2011, οι εταιρείες U.C.T. & Copy e.t.c… συγχωνεύτηκαν υπό το όνομα της δεύτερης, με επιπλέον δραστηριότητα τις εισαγωγές και το χονδρικό εμπόριο μηχανών γραφείου και αναλωσίμων.

Το 2013 δημιουργήθηκε η σελίδα στο Facebook Vacation on Syros – Διακοπές στη Σύρο, αρχικά με αντικείμενο τη διαφήμιση επιχειρήσεων της Σύρου, την προώθηση πακέτων διακοπών στο νησί και την ενοικίαση πολυτελών κατοικιών και βιλλών για τουριστική χρήση, εκμεταλλευόμενη τη δύναμη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Στη συνέχεια προστέθηκαν η παροχή υπηρεσιών V.I.P., η διοργάνωση γάμων και εκδηλώσεων και ο σχεδιασμός και η διακόσμηση χώρων.

Την ίδια περίοδο ξεκινάει και η εταιρεία ENDLESS BLUE from Syros, που ασχολείται με την ενοικίαση ιδιόκτητων πολυτελών τουριστικών κατοικιών, με παροχές και ανέσεις υψηλών προδιαγραφών.

Το 2016 ενώνεται με την εταιρεία DGI-tech, η οποία ασχολείται με ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, εμπόριο λαμπτήρων LED και αρχιτεκτονική μελέτη φωτισμού χώρων. Η DGI-tech ξεκίνησε την πορεία της στο χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων το 1967 και μέχρι σήμερα, έχοντας άρτια τεχνική κατάρτιση αναλαμβάνει ηλεκτρολογικές εργασίες από οικίες έως και βιομηχανίες, εγκαταστάσεις ασθενών ρευμάτων, εξοικονόμησης ενέργειας και υποσταθμών μέσης τάσης.

Συγχρόνως ξεκινάει η λειτουργία υποκαταστήματος στο Κάτω Μάννα Σύρου.

 

Η DOUNAVIS GROUP, όπως γίνεται αντιληπτό, καλύπτει μια τεράστια γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών. Το ανθρώπινο δυναμικό της, καθένας στον τομέα του, μετράει πολλά χρόνια προϋπηρεσίας και εξειδίκευσης και όλοι έχουμε έναν κοινό στόχο, τη συνεχή κατάρτιση και εξέλιξή μας, προκειμένου οι υπηρεσίες μας να προσαρμόζονται στις ανάγκες του σήμερα.

 

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ επιμέρους τμημάτων:

Δούναβης Βενέδικτος

Τμήμα Πωλήσεων – Επισκευών Μηχανών Γραφείου και Αναλωσίμων

Τμήμα υπηρεσιών της Σελίδας VACATION on Syros – Διακοπές στη Σύρο

Endless Blue from Syros (ενοικιάσεις για τουριστική χρήση)

Τηλ.: 210 – 26 27 796 * 6977 000 631 * bendounavis@gmail.com

Δούναβης Ιωάννης

Τμήμα ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων

Τμήμα σχεδιασμού οικιακού & αρχιτεκτονικού φωτισμού

Τμήμα πωλήσεων λαμπτήρων LED

Τηλ.: 217 73 17 386 * 6932 45 00 22 * giannisdounavis@gmail.com

Νακάκη Κατερίνα

Τμήμα γραφιστικής – ψηφιακών εκτυπώσεων

Τμήμα σχεδιασμού & διακόσμησης χώρων

Τηλ.: 210 26 27 796 * copyetc@gmail.com

Ελληνικα